AANKLEDING BLOEMENAFDELING

Uw klanten waarderen een opgeruimde en goed gevulde winkel. Niet misgrijpen als iets in de actie is. Een goed verzorgde presentatie is het halve werk. Dat geldt ook voor de door ons ingerichte bloemenafdeling.

Naast het aanvullen van de voorraad, verzorgen wij de aankleding van de bloemenafdeling. Dit doen we op een logische wijze. Denk daarbij aan uw eigen winkel. Acties goed in beeld, alles goed bereikbaar, gespiegeld met de bloemenkop goed zichtbaar etc.

BIJZONDERE- & FEESTDAGEN

We houden in het aanbod altijd rekening met de tijd van het jaar en feestdagen. Rozen met Valentijn, Paastakken met Pasen, kerstartikelen rond de Kerst, etc.

Het assortiment wordt vooral afgestemd op het seizoen. Denk daarbij vooral aan bloemen en planten in combinatie met leuke accessoires. Helemaal leuk als cadeau of gewoon voor thuis.

DECORATIEMATERIALEN

Decoratiematerialen zijn steeds populairder. Zowel bloemenwinkels als tuincentra richten zich meer op het totale plaatje van decoratie in huis. Deze trend lijkt zich steeds verder te ontwikkelen en blijkt een waardevolle toevoeging op het assortiment.

Bij Zwaan & Co kopen we deze decoraties in bij diverse importeurs. De producten verschillen van potten en mandjes die we aankleden met kleine planten tot losse producten als kransen en takken. Dit alles mooi verpakt tot een cadeau. Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

KWALITEIT EN RETOUREN

Onze bloemen worden dagelijks vers ingekocht. Daarom geven wij een vaasgarantie van 7 dagen. De voeding die we daarbij leveren kan dit zelfs verlengen tot 12 dagen. Uw klant koopt echt verse kwaliteitsproducten en dat merken we in de verkopen.

Blijven bepaalde producten langer staan. Dan nemen wij deze retour. U heeft hierbij geen enkele kosten. Kortom u heeft alleen de lusten en geen enkele lasten.